Seguidores

domingo, 1 de mayo de 2011

A Galaktikus Föderáció. 19-04.2011.Osztozunk aggodalmaitokban veletek, és minden nap egyre nagyobb nyomást gyakorlunk Földi szövetségeseinkre.

Osztozunk aggodalmaitokban veletek, és minden nap egyre nagyobb nyomást gyakorlunk Földi szövetségeseinkre, hogy vigyék már végbe a kormányzati hatalom átvételét, és hogy engedélyezzék a rég beígért jóléti alapok kibocsátását.

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2011. Április 19. Sheldan Nidle közvetítése 1 Muluk, 7 Kankin, 7 Ik Selamat Gajun! Visszatérünk! Sok minden történt azóta, hogy utoljára beszéltünk veletek.


Mint az most nagyon is nyilvánvaló, a világ egyre mélyebb változásba kerül minden szinten. Mindannyian tudtok róla, hogy Japánban mi történt. Ez a drámai esemény a Földanya és a sötétség energiáinak közös eredménye.


Ez év márciusában, a Földanya megkezdte Lemúria elveszett kontinensének kiemelésének folyamatát a Csendes Óceán aljáról, és ennek az első lépése volt a legutóbbi hatalmas földrengés, mely kimozdította Japán északi partját. Egy másik célja ennek a földrengésnek az, hogy megváltoztassa a Japán szigetek körüli energiákat.


Ez készíti elő a Japán körüli területet a kiemelkedésre, ami egy a mostanitól igen eltérő felszíni felállást hoz létre a Japán szigetcsoport számára.


Ez a cél, végül további földrengésekhez vezet Japán déli részén is. Ez az összes geofizikai esemény hozzátartozik a Föld dőlésszögének megváltozásához, és az ő egész felszínék átkonfigurálásához.


Bár a Japán földrengést a Földanya kezdeményezte, az utórengéseket mégis azok az eszközök súlyosbították, vagy váltották ki, melyek a sötét összeesküvéshez tartoznak. Az 1990-es évek vége óta, azon dolgozunk Földi szövetségeseinkkel, hogy véget vessünk a Földanya felemelkedési folyamatába és a ti felemelkedési folyamatotokba való sötét beavatkozások különféle formáinak.


Nagyon jól tudjuk, hogy az az egyre szűkülő viselkedés-politika, amit lefektettek számunkra, mértéktelenül hosszú időt vesz igénybe, hogy számotokra is látható eredményeket nyújtson, és hogy óriási a csalódottság azok között, akik már egy új kor kezdetét akarják látni szépséges bolygótok számára.


Osztozunk aggodalmaitokban veletek, és minden nap egyre nagyobb nyomást gyakorlunk Földi szövetségeseinkre, hogy vigyék már végbe a kormányzati hatalom átvételét, és hogy engedélyezzék a rég beígért jóléti alapok kibocsátását.


A köztünk folyó találkozók egyre inkább a sürgető helyzetre fokuszálnak, és készek vagyunk bizonyos akciókra, hogy keresztülvigyük ezeket a létfontosságú intézkedéseket, de természetesen nem fedhetünk fel részleteket ezen akciókról jelenleg nektek. Gyakran említettük, hogy létezik egy legvégső csapás dátum is, ahol a Föld társadalmi változásainak menedzsmentje Földi szövetségeseinktől nekünk kerül átadásra.


Mi el kívánjuk kerülni ezt a mentsvár akciót, és ennek megfelelően figyelmeztettük Földi szövetségeseinket, hogy hagyják abba ezt a "csigatempót"! Az ő általuk előnyben részesített időbeosztás már nem idevaló és nem illik már ahhoz, amit a Mennyország rendeleteiben lefektettek. A Mennyország időbeosztása az, amit most tiszteletben kell tartaniuk.


Sok dolog számos szinten döntő stádiumhoz érkezik. A Földanyának szüksége van a támogatásotokra a változásaival való előrejutásban.


A sok-szintű fizikai és spirituális változások is sokkal jobb gyógyítási eljárásokért kiáltanak annál, mint ami jelenleg elérhető számotokra.


Biztosítani akarunk titeket, hogy keményen dolgozunk Földi szövetségeseinkkel azon, hogy a sötétség rajtatok futtatott interferenciáira szolgáló képességeinek semlegesítését lássuk. Az összes témában, melyek ezt a Földdel való első kapcsolatfelvételt érintik, a Mennyország Hierarchiái által vagyunk irányítva.


Tudjuk, hogy sokan közületek megkérdőjelezik, hogy miért történnek látszólag lassan a dolgok, mikor oly sokan szenvednek.


Tudjátok meg, hogy mi is osztozunk vágyatokban, hogy megoldjuk az összes problémát, mellyel szembesültök ti és a Földanya is, de fontos emlékezni arra, hogy egy tágabb keretrendszer van itt.


Ez ennek a különös Teremtésnek az elsődleges célját veszi figyelembe: a sötétség kibékülését a Fénnyel.


Ami most történik bolygótokon, nem csak egy másik ütközet ezen ősrégi ellenfelek (a Fény és a sötétség) között, hanem ezen szemben álló erők egységbe hozása azzal a céllal, hogy egy még Nagyobb Fényt teremtsenek.


Ennek a Nagyobb Fénynek kell az elsődleges mozgatóerőnek lennie az isteni terv kivitelezésében, ezen különös Teremtés második felében. Ma a azokról a fejleményekről beszéltünk, melyek világotokon folynak. A Föld változik és ezek a változások még tovább fognak gyorsulni az előttetek álló hónapokban.


Fontos, hogy felkészüljetek erre, és hogy használjátok fel tudásotokat a történésekről, hogy a stabilitás és megnyugtatás forrása legyetek közösségeiteknek.


A nagy változások már majdnem utolértek titeket! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vertaling: Puk


No hay comentarios:

Publicar un comentario