Seguidores

martes, 12 de abril de 2011

A március 12-04.2011.Máté [Új] üzenete\Evangéliuma


CSATORNÁZÓINK

Itt az ideje, hogy törlesszük tartozásunkat, és a 2011. március 12-i Máté üzenetben említett témákat ígéretünk szerint a magyar olvasó számára is elérhetővé tegyük.

24. Néhányan kérdezitek, honnan ismerhettek rá a sejtszintű változások fizikai tüneteire, és mások tudni szeretnék, hogy enyhíthetnek ezeken. 

Mivel számos előző üzenetben foglalkoztunk ezzel, megkértem édesanyámat, készítsen egy listát néhány dátummal, így azok az olvasók, akik szeretnének újraolvasni ezeket az információkat, könnyebben megtalálják. 

[2004. március 1; 2008. március 23.; 2009. március 10.; 2010. augusztus 13.]

[Részlet Máté 2008. március 23-i üzenetéből]

6. Ezek a bizonyos rezgésszintek okozhatnak fizikai tüneteket és lelki csúcsokat, hullámvölgyeket. 

Ennek a megértése enyhítheti a szokatlan tünetek miatti aggodalmat, és vannak hasznos lépések a stressz, frusztráció és nyugtalanság enyhítésére. 

Szakíts időt az elfoglalt hétköznapokban belső szent helyed meglátogatására – akár meditációként, lélekkeresésként, imaként gondolsz erre, vagy lehet ez akár csupán elvonulás a világtól, a nyugalom, amit eredményez gyógyír az elmének, testnek és léleknek. 

Hogy aktívan cselekedj önmagad felemeléséért, tölts időt gyermeklelkekkel – ha még nem sorolod ide az állatokat és fákat, hát most tedd meg.

Fordítsd gondolataidat a megpróbáltatások miatti aggodalomtól az áldásokért érzett hála felé, lélegezz mélyen és hagyd elszállni a nyomasztó érzéseket, amelyeket eddig fogva tartottál; hallgass zenét, írj egy távoli barátnak vagy családtagnak, akinek szeretnél; nézz meg egy vígjátékot; olvass vagy írj verset; sétálj nagyokat; szánj időt értékes közösségi tevékenységekre; támogass jótékonysági szervezeteket; fess ki egy szobát vagy fess egy képet, bármit, amihez legnagyobb kedved van. 

Mosolyogj! Ezek banálisnak tűnhetnek a világ eseményeinek tükrében, de minden pillanat, amit így töltesz, megnyugtatja az elmét és belső egyensúlyhoz vezet.


7. Ez különösen fontos a magasabb rezgésszintekhez való fizikai és érzelmi behangolásodhoz, mert a HAARP és más rendszerek által kibocsátott alacsony rezgésszintű kibocsátások; a fegyverek, mobiltelefonok és elektromos energia állomások radioaktív hulladékának hatásaival is számolni kell, valamint a növekvő lég-, föld- és vízszennyezéssel. 

Mondhatjuk úgy, „ezek a rossz hírek”, és sietünk elmondani nektek a „jó híreket”: jóakaratú űrcsaládotok alkalmazza berendezéseit hogy a lehető legnagyobb mértékben enyhítse a mérgező anyagok romboló hatásait.

8. De tudd, hogy bár a magasabb frekvenciákra hangolódás, valamint a sok szennyező anyag felerősíti a testi panaszokat, ezeknek más okai is lehetnek, így tanácsos felkeresni egy megbízható egészségügyi szakembert.

A gyógyszerészeti készítmények és az általatok „illegálisnak” nevezett drogok gyengítik, rombolják szervezetetek öngyógyító mechanizmusait, így a gyógyulás és jóllét ellen „dolgoznak”. 

Bár nem említenék semmilyen készítményt, javaslom, hogy kísérletezzétek ki természetes alapanyagok kombinációját, melyek nagyon hatásosak lehetnek az immunrendszer támogatásában és az energiaszintek erősítésében. Hasznos átböngészni az Internetet és megbeszélni a különböző gyógyítási javaslatokat egészségügyi szakemberekkel vagy barátokkal; mindazonáltal minden test egyedi, így ösztöneidben bízva válaszd ki a neked legmegfelelőbb termékeket. 

[Részlet Máté 2009. március 10-i üzenetéből]

5. Kérdeztétek, miért szükségesek ezek a sejt szintű változások, és úgy hiszem, a válaszom megvilágítja számotokra, hogy segítségetek ebben a dicső Korban miért olyan nagy diadal. 

A fény befogadása visszaállítja a test DNS-ét az eredeti állapotába, mielőtt a sötét erők módosították a Föld emberiségének sejtszerkezetét, hogy intellektuálisan, spirituálisan és fizikálisan „lebutítsák”.

Ha bármit „bűnnek” lehet nevezni, ez megakadályozza a lélek növekedését és megsérti az univerzum minden törvényét, a sötét erők pontosan ezt tették egy teljes civilizációval. 

A magasabb szinteken a sejtek kristály-szerkezetűek, és a felépítésük tartalmazza a jellem tisztaságát, spirituális fejlettségét és egy hosszú életidőt a fizikai testben, minden betegségtől mentesen. 

Ezzel ellentétben a harmadik szint életformájának szénalapú sejtjei magukhoz hívták annak fő jellemvonásait, amit a gonoszként azonosítunk, mint például a nagymértékben lecsökkentett szellemi erő, súlyosan meggyengített akarat és sokféle fizikai, érzelmi és szellemi gyengeség. 

Az ezekkel a jellemvonásokkal és gyengeségekkel eltöltött életidők, amelyek az emberi testben eluralkodtak és amik visszatükröződtek a gondolatokban, tulajdonságokban és viselkedésben, elraktározódtak a sejtszintű memóriában és továbböröklődtek egyik generációról a másikra.

6. Ez az ördögi változás az emberiség felépítésében eonokkal ezelőtt az oka, hogy a lelkek személyisége fokozatosan, spirálisan egyre lejjebb süllyedt a fény síkjairól a mély harmadik dimenzióba, ahol a sötét erők földi bábjai könnyen tudatlanságban tartották a tömegeket fénybeli eredetükről, korlátlan teremtő erejükről és minden lélek Istentől és a többiektől való elválaszthatatlanságáról.

A kiemelkedés a korlátozások eme szintjéről, ahol a sötét erők uralkodtak hatalmas eszközükkel és „üzemanyagukkal”, „a FÉLELEMMEL!” hősi erőfeszítéseket kívánt azoktól a lelkektől, akik újra és újra inkarnálódtak azzal a szándékkal, hogy legyőzik a sötét erőket, de elbuktak. 

A legtöbben közületek sok száz életidőt töltöttetek ebben a megkísérel/elbukik körben, és ezúttal sikerült kitörni belőle! A fény befogadása által visszanyeritek isten és istennő részeteket és elfoglaljátok jogos helyeteket űrbéli családotok körében.

7. Néhányan kérdezitek, honnan tudhatjátok, elegendő fényt fogadtatok-e be, hogy sejtjeitek szén alapúról kristály alapúra változzanak. 

Az mondanám, a legjobb jel a gondolataitok, érzéseitek és választásaitok: Megfelelnek az isteninek? Megbocsátottatok magatoknak és másoknak valós vagy képzelt bántalmakért; nyitott-e elmétek új információk befogadására; gyakoroljátok a tisztánlátás képességét és megbíztok a megérzéseitekben? Azonban a sejtszintű változásoknak – úgy, mint a magasabb rezgéseknek, melyek hatnak minden emberre – jelei is vannak, mint a kimerültség, fejfájások, idegesség, hangulatváltozások, testi fájdalmak és hányinger. 

Mindamellett, mivel ezek a tünetek betegséget is jelenthetnek, ha jelentkeznek, mindig tanácsos egészségügyi szakemberhez fordulni, és erősen javasolt olyanhoz, aki a holisztikus gyógyító terápiákat és természetes gyógyító szereket használ gyógyszerek felírása helyett. 

A testeteknek és immunrendszereteknek több mint elég méreggel kell megküzdenie a gyógyszerekben lévő károsító szerek nélkül is.

8. A válasz arra az olvasói kérdésre, hogy van-e mód megkönnyíteni vagy siettetni a behangolás folyamatát, igen van: enyhítsd a stresszt, a betegségek és nehézségek okozóját. 

Ezt megteheted úgy, hogy egy negatív gondolatot pozitív természetűre változtatsz, és őszinte hálát érzel életed áldásaiért. 

Találj optimista szempontokat aggasztó helyzetekben. 

Akár kerüld el a vitákat, amelyek kellemetlennek ígérkeznek, vagy nyugodtan nézz szembe velük egy mosollyal és magabiztossággal. 

Gyakorold a türelmet és nézz egy helyzetet valaki más szemszögéből. Hívd fel vagy látogasd meg, akit szeretnél - amikor van rá időd -. 

Aludj hat, nyolc órát naponta, egyél természetes ételeket és igyál tiszta vizet, dolgoztasd a tested és a tudatod.

A stressz enyhítésének még számtalan módja ismert, de az emlékeztető hasznos lehet: mély légzés gyakorlatok, jóga, séta egy parkban, erdőben vagy a tengerparton; aromaterápia; érintsd a Föld talaját zöldségek, virágok, bokrok ültetésével; jelentkezz közösségi munkára; végy magadhoz egy állatot, melynek szüksége van rád; hallgass megnyugtató zenét; nézz vígjátékokat vagy más szívderítő filmeket; olvass költészetet, vagy írj magad; tedd rendbe otthonodat; látogass galériákat és múzeumokat – csinálj bármit, amit maradéktalanul élvezel és ami mély megelégedésedre szolgál. 

És ne feledd, hogy a mosoly könnyít a szíven, és az egyedül töltött idő nem önzés, hanem önmegőrzés, megújulás!

9. Egy e-mail, amelyet hónapokkal ezelőtt küldtek, és amire csak most figyelt fel édesanyám, tartalmaz egy kérdést és egy kiváló javaslatot. 

Először, hogyan tudja valaki kinyitni, egyensúlyban tartani és gondozni csakráit? Bár tapasztalt hollisztikusok segíthetnek a csakrák kinyitásában és egyensúlyozásában, te is megteheted, és gondozhatod a csakra rendszert mindennel, amit az imént említettem az önmegőrzésről, mint a fény befogadásáról, és így sokkal könnyebben alkalmazkodtok a sejtszintű változásokhoz és a rezgésszint változáshoz.

[Részlet Máté 2010. augusztus 13-i üzenetéből]

9. Visszatérve a kellemetlen tünetek lehetséges okaira, amelyeket tapasztalhattok, gyakorlati javaslatokat ajánlunk a hatások és az időtartam csökkentésére. A fáradtság soha nem a szövetségesed – tölts elég időt pihenéssel és alvással. 

Sok tiszta víz ivása elősegíti, hogy az energia könnyebben áramoljon a testedben és az elektromágneses rendszered jobb működését szolgálja. 

A testi és szellemi gyakorlatok, meditáció, egyedüllét, a természetben töltött idő, pozitív gondolkodás, kreatív munkák, dallamos zene – mind segít az energiádat egyensúlyban tartani.

10. A testednek könnyű ételekre van szüksége az immunrendszer erősítéséhez; egyél több friss gyümölcsöt és zöldséget, és kevesebb húst és cukrot. 

Az illegális szintetikus kábítószerek, a gyógyszerekben lévő vegyszerek és az alkohol nem csak gátjai a fény befogadásának, hanem súlyosbítják a tüneteket, amelyeket gyógyítani szeretnél, és újfajta nehézségeket okoznak. 

Tegyél meg minden erőfeszítést, hogy elkerüld, vagy hatástalanítsd a durva nézeteltéréseket – az energia, amit ezek termelnek, nagyon akadályozza az egyensúly és jóllét elérését. 

Ha, annak ellenére, hogy alkalmazod a javaslatokat és bármilyen más gyakorlatot, amely eddig jó hatással volt, a tüneteid súlyosbodnak és állandósulnak, kérlek, keress fel egy megbízható egészségügyi szakembert.

×××
Hogy képet alkothassatok az emberekről, akik az üzenetek mögött állnak, íme egy rövid „névjegy” Máté közvetítőjéről, Suzanne Wardról.

SUZANNE WARD 1933-ban született Youngstownban (Ohio, USA). Miamiban költözött, ahol férjhez ment, és négy gyermeke megszületett. 1965-1972-ig Panamában éltek, amikor elvált és a gyerekekkel Washingtonba költözött.

Szerkesztőként dolgozott sok folyóiratnál, és egy nemzetközi vállalatnál kommunikációs menedzser volt. 

Befogadott kutyákból álló családjával most egy Vancouver melletti vidéki környezetben él, Washington államban. Másik három gyermeke Latin Amerikában él.

1980-ban fia, Máté meghalt egy autóbalesetben. Röviddel ezután három különböző médiummal találkozott, akik mindannyian azt mondták, hogy Máté rövidesen felveszi vele a kapcsolatot. 

Ez 1994-ben történt, és ez volt a kezdete egy hatalmas mennyiségű információnak a Nirvánáról, a földön kívüli civilizációkról, lelkekről, 2012-ről és más kérdésekről, amely nem csupán Mátétól származott, hanem sok galaktikus létezőtől, még magától Istentől is.

Megértette, hogy életfeladata ezeknek az információknak a közzététele könyvek formájában, hogy fényt vigyen a világban, amit meg is tett.

Megtalálod Suzy és Máté történetét angol nyelven itt:
http://www.matthewbooks.com/mattstory.htm
és Suzy honlapját itt:
www.mathewbooks.com

Suzy üzenete az olvasóknak

„Szerető üdvözlet Mátétól és tőlem! Megtiszteltetés, hogy ennek a csodálatos honlapnak [www.galacticchannelings.com] a részei lehetünk, amely fénnyel teli és felemelő információkat szolgáltat.

Ezzel a tudással és útmutatással félelem nélkül élhettek, tudva, hogy fontos résztvevők vagytok a Föld Aranykora csodálatos világának megteremtésében.”

Hogyan működik számára a csatornázói munka?

„Majdnem 14 évvel Máté végzetes 1980-ban történt autóbalesete után, valaki javasolta, hogy minden reggel írjak egy rövid levelet [Máté] számára; így tudatában leszek azoknak a gondolatoknak, amelyek nem a sajátjaim, és ezek lesznek Máté üzenetei számomra. 

A harmadik vagy negyedik reggelen sokkolóan hatott a hang”Anya, Máté vagyok. Igen, Máté! Írd, amit mondok neked.” 

Elkezdtem gyorsírással jegyzeteket készíteni, de izgatottságom miatt olvashatatlan firkák voltak, így a következő reggelen ezt írtam a számítógépembe: „Kedves Máté”. 

Azonnal beszélni kezdett, és olyan tisztán hallottam, mintha egymás mellett ültünk volna együtt töltött óránk alatt.”

Ettől kezdve minden nap rögzítettem leírásait a Nirvána aktív, változatos életéről, ami a szellemvilág, amit mi Mennyországnak hívunk, pontos neve. 

A „Máté, beszélj nekem a mennyországról” című könyv egy válogatás a telepatikus kapcsolatunk megnyílása utáni első néhány hét beszélgetéseiből.

Ezután Máté bemutatott sok más lelket, néhányat a Nirvánából, másokat spirituálisan, intellektuálisan és technológiailag fejlett civilizációkból. 

1997-ben elkezdtem lejegyezni beszélgetéseimet istennel, és más fejlett civilizációk képviselőitől szintén kaptam üzeneteket a könyvek számára…

A „hangoknak a fejemben” különböző a beszédstílusa és intonációja, és rendes párbeszédek ezek, ahogy mi beszélünk. 

Ők tudják a gondolataimat is, és gyakran azokra válaszolnak anélkül, hogy begépelném kérdéseimet vagy megjegyzéseimet; de hacsak nem gondolok valamelyikükre, nem zavarnak meg. 

Ez az univerzum törvénye a magánéletről, és bár a telepatikus kapcsolatok nyitottak, ők maradnak, hacsak a csatornázó úgy nem dönt, hogy lezárja őket.

Nincs szükségem számítógépre, hogy bármelyik forrásommal beszéljek – egyszerűen, ha rájuk gondolok, azonnal összekapcsolódunk. 

A könyvek átnézése közben, a végső simításoknál mindegyik „hírnök” röviden belenézett. 

Mátéval és Istennel minden nap beszélek, és kevésbé gyakrabban kisebb párbeszédeket folytatok Hatonnal, Lazarussal, Ashtarral és Serapis Bey-jel.”



No hay comentarios:

Publicar un comentario