Seguidores

viernes, 22 de abril de 2011

SaLuSa Üzenetei, Április 22. Tudjuk, hogy már belefáradtatok a várakozásba

"...Tudjuk, hogy már belefáradtatok a várakozásba, de legtöbbjetek kimondottan emiatt az idők miatt vagytok itt a Földön. Beleegyeztetek, hogy részt vállaltok a Fénymunkából, hogy másoknak is segíthessetek felemelkedni. Ha még nem voltatok hívva, hogy segítsetek, legyetek türelmesek, mert nem fogtok lekésni a lehetőségről... "


Most, hogy már kezditek felfogni mekkor hatalommal is rendelkeztek, sok mozgalom kezdetét látjuk kibontakozni, ami meg fogja változtatni azt, ahogy irányítva vagytok. 

A hatóságok hosszú ideje rettegtek kollektív akaratotoktól, nehogy egy nap fellázadjatok, követelve, hogy úgy legyenek a dolgok ahogy azt akarjátok. 

Ez már sok-sok éve nyilvánvaló volt, hiszen még a békés tüntetéseket is megakadályozták. 

Mára végre rájöttetek, hogy hacsak ti magatok kézbe nem veszitek a dolgokat, vajmi kevés valószínűsége van annak, hogy kérelmeitek meghallgattatnak. 

A béke a tennivaló listátok magas helyén szerepel, de a sötét összeesküvők ezt semmibe vették és háborúkkal próbáltak titeket visszatartani. 

Most, hogy elértétek béketűrésetekhez, a tudatosság egy olyan pontra jutott, hogy az energiák az embereket béketűrésük határához kényszerítették. 

Valaminek történnie kell nagyon hamar és mi mögöttetek fogunk állni, ahogy minden háborúnak és ellenségeskedésnek véget fogunk vetni. 

A jövőben nincsen hely az alacsonyabb energiák számára, nem is beszélve a magasabb dimenziókról hisz az igazság az, hogy semmilyen alacsonyabb energia nem képes a magasabb dimenzióban létezni. 

Mindazon pénz és energia helyett, amit háborúkra pazaroltatok, helyette egy boldog és elégedett világot tudtatok volna kialakítani magatoknak, ahol az emberek biztonságosan élnek és osztoznak a javakban. 

Ez nemsokára a valóságotok lesz, ahogy a tisztítás eltávolítja az alacsonyabb energiákat, amik táplálták a háborúk rémjeit.

Az emberek hajlamosak érzelmi kilengésekre, de természetes állapotuk egy békés együttélésen alapszik.

A sötét összeesküvők voltak azok, akik fenntartották a szétvállasztást és az embereket egymás ellen uszították. 

Most már látjátok, hogyan járatták a bolondját veletek eonokon keresztül és hogyan kreáltak ellenségeket a semmiből. 

Most már elértetek oda, hogy próbáltok megbékélni korábbi ellenségeitekkel, valamint a világutazás rányitotta szemeteket arra, hogy milyen egyszerű egymással kijönni. 

Különbözőségek tolerálása lerombolta a kulturális vagy vallási hiedelmek válaszfalait. 

Sok előítéletet félretettetek, főleg amikor rádöbbentetek, hogy a reinkarnáció által sok különböző életetek volt, sok különböző országban.

Kedveseim, mi más ha nem az élet lehetősége az, hogy az emberek egymásra találjanak ahogy rádöbbennek, hogy mindennel Egyek? Egyénileg nem tudtok kvantum ugrással hipp-hopp a magasabb dimenziókban teremni, hacsak nem vagytok képesek legyőzni az előítéleteket és bíráskodást és tárolni magatokban a Szeretetet és Fényt.

A Mennybemenetelt nem osztogatják ingyen, hanem a Világegyetem Törvényeit felhasználva kell kiérdemelni azt. 

Ez azt jelenti, hogy az energiátokat addig kell hangolni, amíg készek nem vagytok magatok mögött hagyni vibrációs szintetek, amik többé nem elégítik ki szükségeitek. 

Ez egy természetes folyamat azok számára akik keresik a felemelkedést látva, hogy a Föld nem az igazi otthonuk.

Igen, megkérdezhetitek, hogy akkor kinek az otthona, hisz mindannyian eredetileg magasabb szintekről ereszkedtetek alá. 

A 3. Dimenzióban Földanya otthonotokként szolgált e ciklus ideje alatt, ám ez a ciklus most befejezéséhez közeledik. 

Sokan Földanyán maradnak a Mennybemenetel után, míg mások újfent találkoznak igazi családjukkal. 

Sok civilizációból érkezett családok gyűltek össze itt, a Világegyetem minden tájáról.

E családok a Galaktikus Federáció tagjai is egyben és gyakran családjaitok voltak azok, akik segítő kezet nyújtottak evolúciótokban.

Tehát mint azt látni fogjátok, egy csöppet sem vagyunk számotokra idegenek.

Tudjátok, hogy tudatalatt Űrkapcsolataitok által vagytok befolyásolva? Például amikor pirosra és zöldre festitek a hajatokat, olyan színekre, amik a természetben nem megtalálhatóak a Földön. 

Ugyanez vonatkozik a bőrszinetekre, a divatra sőt még a zenétekre is. 

Az Űrlények egy igazi kavalkádját képezitek, akik minden kétséget kizáróan befolyásolták ízlésetek. 

Amikor elértük azt, hogy el tudtok fogadni különböző Lényeket, le lesztek döbbenve egyesek fizikai alakjaitól. 

Tartsátok észben, hogy a különböző formák és méretek néha közvetlen olyan tényezőknek tudhatóak be, mint például a gravitáció. 

Mára már sok Űrlényt megismertek, tudjátok, hogy ezen lények termetei valamivel magasabb mint a tietek. 

Némelyiket lehet nőneműnek vagy hímneműnek nevezni, de nem igazi fizikai értelemben tekintve, ahogy azt ti most értelmezitek. 

Valójában a Felsőbb Lények számára nem szokatlan az, hogy nincs nemük. Csodálatos lesz ha már találkozhattok Űrbarátaitokkal. 

Az egyik legmegrázóbb aspektusa a találkozásnak az a szeretet érzés lesz, amit a találkozáskor érezni fogtok.

Ez nagyon is valós érzés lesz és ezen lények valószínűleg azok, akik Krisztus Tudatosságot értek el.

Bármilyen áldozatot is kellett, hogy hozzatok, biztosíthatunk róla, hogy a legapróbb részletekig kárpótolva lesztek. 

Olyan közel álltok a felemelkedéshez és egy szempillantás alatt itt lesz a napja. Mondhatjuk, hogy sokkal jobb lesz mint ahogy azt elképzeltétek és a változások sebessége fenomenális lesz. 

Szeretnénk ha a Föld tisztítását mielőbb letudhatnánk, hogy a Mennybemeneteletekre tudjunk összpontosítani. 

Tudjuk, hogy már belefáradtatok a várakozásba, de legtöbbjetek kimondottan ezért az időért vagytok itt a Földön. 

Beleegyeztetek, hogy részt vállaltok a Fénymunkából, hogy másoknak is segíthessetek felemelkedni.

Sokan közületek gyógyítók, de különböző szinteken van rátok szükség, hogy jó időben jó helyen legyetek, segítségre készen. 

Mi másért is jöttetek volna a Földre ezekben az emlékezetes időkben ha nem azért, hogy részesei legyetek az izgalmas változásoknak amik rátok várnak? Olyan sok tapasztalattal és tehetséggel rendelkeztek, amit át tudtok adni másoknak és nyugodjatok meg, hogy képességetek ismert és fel fogjátok tudni használni. 

Ha még nem voltatok hívva, hogy segítsetek, legyetek türelmesek, mert nem fogtok lekésni a lehetőségről. Úgy is mondhatjuk, hogy minden kézre szükség lesz. 

Minden hozzájárulás segít és emlékezzetek, hogy mindannyian egyediek vagytok, senki más sem képes pontosan elvégezni azt, amire hivatottak vagytok.

Tartsatok ki és álljatok vigyázban. A sötét összeesküvők bár elveszítették a csatát, de még mindig rendelkeznek befolyással és minden lélekre aki nem teljesen a fényből van veszélyt jelentenek. 

A harag egy nagyon ártó energia és jól tennétek ha nem károsítanátok auramezőtöket vele, hagyva, hogy a harag átvegye felettetek az irányítást. 

Az érzelmi kontroll nem éppen az emberiség erős pontja, ezért nem árt ha figyeltek rá. 

Mielőtt kiborulna nálatok a bili tudjátok, hogy nemcsak másoknak ártatok a haraggal, hanem saját magatoknak is. Kerüljétek az összetűzéseket.

Ez nem minősül gyávaságnak, csupán elkerülitek azt, hogy komolyabbá faluljon a helyzet. 

Legjobb ha szeretetet árasztotok szét mindenhol, ahol a negatív energiák zűrt okoznak. 

Ebben a munkában az a csodás, hogy képesek vagytok azt úgy elvégezni, hogy bárki figyelmét is magatokra vonnátok,

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és annyira jó érzés, hogy baráti és közvetlen formában tudunk hozzátok szólni. A Szeretet Fényének áldása legyen rajtatok.

Köszönettel, SaLuSa

Mike Quinsey

Fordítás: Bella



miércoles, 20 de abril de 2011

20-04-2011.Gyakoroljátok az igazmondást egészen addig

"...Gyakoroljátok az igazmondást egészen addig, amíg gondolkodás nélkül az igazat nem mondjátok, hisz egyáltalán nem könnyű hirtelen megváltoztatni kialakított szokásotokat. Emlékezzetek arra, hogy a felsőbb dimenziókban lehetetlenség, hogy a hazugság ne derüljön ki, hisz, hogy gondolataitok olvashatókká válnak..."

Kedveseim, Michael a csatornázó azon töpreng, hogy vajon megemlítem-e a Máté üzenetek és az ellenem irányuló támadásokat. 

Megemlítem, mert ha nem tenném, az furcsán venné ki magát. 

Az ilyen dolgokat egyrészt nem kell végképp válaszra méltatni, hisz bármelyik Fénymunkás ki lehet téve a sötét összeesküvők támadásának. 

Az emberektől függ, hogy vajon ők miként ítélik meg, hisz legtöbbetek akik követik a Fény üzeneteit, már belső hangotokra hallgatva különböztetitek meg az igazat a hamistól. 

Ezért nem igazán kell, hogy bebizonyítsam, hogy ezen üzenetek teljesen hamisak, hisz azt a célt szolgálták, hogy félelmet és kételyt ültessenek el agyatokban.

Azon csatornázók akik átveszik ezen üzeneteket úgy érezhetik, hogy a Fény üzeneteit közvetítik, de másokhoz hasonlóan ők is hajlamosak bevonzani alacsonyabb forrásokat, amely források saját céljaikra szeretnék felhasználni a közvetítőt. 

Csatornázók és tisztánhallók mindig meg kell, hogy kérdőjelezzék az átvett információt és nem szabad, hogy egyszerűen mindent igaznak vegyenek.

Ahogy a végidők közelednek, a sötét összeesküvők elszántan próbálkoznak, hogy ellenállásukat néhány végső show-al tetőzzék be. 

Mindannyiótok legyen éber ha olyan üzenetre akadtok, ami teljesen eltér azon üzenetek megszokott szinkronitásától, amit fővonalként követtek. 

Rendelkeztek azzal a képességgel, hogy magatokba forduljatok és beszéljetek a Fennsőbb Énetekkel és tanácsot fogtok kapni vagy erős megérzést, hogy melyik irányt válasszátok. 

Nem vall ránk, hogy üzeneteinkkel sokkoljunk vagy elkápráztassunk titeket és általában véve az átadási mód egy állandó ütemet követ. 

Hozzátesszük, hogy sokan a megértési szint különböző szakaszaiban vagytok, így különböző módon értelmezhetitek az üzeneteket. 

Tehát néha ellentétes véleményt képviseltek és ha ez így van, semmi ok sincs arra, hogy emiatt összetűzésbe keveredjetek egymással. 

Hisz mindent egybevéve, csak az Egy Igazság létezik, amit különböző módon lehet lefordítani és minden fordítás tökéletesen megfelelő.

Igazából arra kell, hogy ügyeljetek, nehogy túl precízek akarjatok lenni az üzenetek megértésében, hanem fogadjátok el, hogy nem szükségszerűen rendelkeztek az összes válasszal.

Tényleg azt várjátok tőlünk, mink akik ezen a magas szinten mozgunk, hogy mást mondjunk mint az igazságot? Kétlem, hisz nagyon is képesek vagytok felismerni az igazat amit átadunk nektek. 

Mentoraitok mi vagyunk, egy olyan dimenzióból, amiben hamarosan ti is csatlakoztok hozzánk, ahol csak az igazság létezik. 

Olyannyira, hogy mindenhol természetes módon csak az igazság van hangoztatva és mégha képesek lennénk is mást mondani mint az igazságot, az azonnal kiderülne. 

Ez lesz az egyik feladat számotokra, amin elkezdhettek dolgozni most, mert emberekként hajlamosak vagytok körbebeszélni az igazságot, vagy olyan módon előadni azt, hogy azt alig lehet felismerni. 

Gyakoroljátok az igazmondást egészen addig, amíg gondolkodás nélkül az igazat nem mondjátok, hisz egyáltalán nem könnyű hirtelen megváltoztatni kialakított szokásotokat. 

Emlékezzetek arra, hogy a felsőbb dimenziókban lehetetlenség, hogy a hazugság ne derüljön ki, hisz, hogy gondolataitok olvashatókká válnak. Sokkal egyszerűbb az igazat mondani, ha már egyszer ott vagytok és látni, hogy senki nem bírálja a másikat, hisz a Feltétel Nélküli Szeretet nem óhajt ítélkezni, vagy hibákat találni másokban.

Ez egy nagyon érdekes téma ami előjött és megkérdőjelezi szelektáló képességeteket ugyanakkor fejleszti azt, hogy képesek legyetek korrektül felmérni a szituációt. 

Dimenziótokban nehéz nem meglátni a gonoszt, hisz mindenhol látjátok magatok körül, de ez tipikus a 3. dimenzióra és a kettősségre. 

Azonban ne aggódjatok, mert ahogy tudatossági szintetek egyre növekszik, el fogjátok érni azt a szintet, ahol csak tiszta gondolataitok lesznek. 

Milyen szép is lesz, ha minden lélek a Fényből lesz és a Fény szerint él minden percben. 

Amolyan igaz harmónia és egyensúly alakul ki, amit jelen körülményeitek között nem vagytok képesek elérni.

Vár rátok a tökéletesség és ez mindvégig veletek marad, amíg Galaktikus Lényekké nem váltok. Mindez elég gyorsan fog lejátszódani és ritkán vagy soha nem fogtok visszatekinteni ezekre az időkre. 

Mindez csupán a megtapasztalási folyamat része, amit a Forráshoz visszafelé vezető úton tapasztaltok, bár nagyon is fontos tapasztalatról van szó amíg benne vagytok.


Térjünk azonban vissza mostani ügyünkhöz ami arról szól, hogy titeket visszavezessünk a Mennybemenetel útjára. 

Néhányatok már az úton van és ti vagytok az Útmutatók, akik épp ezzel a céllal jöttetek le a Földre. 

Gyakran nem is kell sokat beszélnetek, hisz tetteitek ékesebben szólnak minden szónál. 

Az emberekre gyakran jellemző a csoportos mentalitás és sokszor követik a kiválasztott vezetőt. 

Ez még rendben is van, ha a vezér jó példával jár elöl, hisz tény az, hogy hasonló hasonlót vonz. 

Ez leggyakrabban tudatalatti döntés, amit szinte automatikusan, gondolkodás nélkül hoztok meg. 

Amikor a Fényben közlekedtek, az megérinti azokat akik a közeletekben tartózkodnak. 

Ez felemelő érzést válthat ki az emberekből és emiatt elkezdhetitek bevonzani az emberek. 

A fiatal gyermekek kimondottan érzékenyek az energiákra és sokszor képesek látni az aurákat.

Általában az évek során elvesztik eme képességüket, bár vannak páran akik tovább fejlesztik és erős médiumokká válnak. 

Ezen különleges gyerekek közé tartoznak az Indigó gyerekek is, akik mégtöbb képességre fognak szert tenni. 

A fiatalok sokszor nagyon tehetségesek és bölcsességük messze meghaladja korukat és a jövőben eme tehetségüket kamatoztatni fogják tudni.

Mostanra már meg kellett, hogy hozzátok döntéseteket, hogy vajon szeretnétek-e felemelkedni. 

Fennsőbb Énetek riasztani fog titeket ha ez része életterveteknek, hisz ez a lehetőség nagyon hosszú ideig nem fog megismétlődni. 

Ha felemelkedésetek még leszületésetek előtt el volt döntve, akkor bizonyos mértékig Fennsőbb Énetek segítségére vagytok ráutalva. 

Ez az a belső hang, ami gyakran tart vissza tévedésektől amik hátráltathatják fejlődésetek.

Azt tanácsoljuk, hogy legyetek óvatosak, mert néha az egótok átírja a belső suggallatot, alkalmazkodva mostani gondolkodásmódotokhoz.

Ezek fontos dolgok amin el kell, hogy gondolkodjatok, most, hogy megpróbáljátok hátrahagyni földi énetek és ahogy próbáltok egyre teljesebben a Fénybe menni.

A legfontosabb az az, hogy a szót tett kövessen, “necsak a szátok járjon” ahogy a szólás tartsa, mert ez a legfontosabb ha szeretnétek Fénylényekké átváltozni. 

Mostanra már tudnotok kéne, hogy hova tartotok és hogyan érhetitek azt el. 

Tehát legyetek nagyon pozitívak és meg fogtok kapni minden segítséget amire szükségetek van. 

Senki sem akarja látni, hogy akár egy lélek is elpasszolja a Mennybemenetelt és minden meg lesz téve, hogy minden lélek tudomást szerezzen annak lehetőségéről. 

Könnyű dolgunk lesz mihelyt milliókhoz fogunk tudni szólni, és már nagyon várjuk ezt az alkalmat. 

Minden a végéhez közeledik és egy eseményekkel dús periódust látunk kibontakozni magunk előtt.

SaLusa vagyok a Szíriuszról és hihetetlenül boldog vagyok és izgatott ahogy a függöny felemelkedik és a Fény elárassza a Földet. 

Csodálatos látványt nyújt Űrhajónkból és iránymutató is egyben, hogy milyen sikeresen voltatok képesek felülkerekedni a sötét összeesküvőkön.
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey,

Fordítás: Bella



martes, 12 de abril de 2011

A március 12-04.2011.Máté [Új] üzenete\Evangéliuma


CSATORNÁZÓINK

Itt az ideje, hogy törlesszük tartozásunkat, és a 2011. március 12-i Máté üzenetben említett témákat ígéretünk szerint a magyar olvasó számára is elérhetővé tegyük.

24. Néhányan kérdezitek, honnan ismerhettek rá a sejtszintű változások fizikai tüneteire, és mások tudni szeretnék, hogy enyhíthetnek ezeken. 

Mivel számos előző üzenetben foglalkoztunk ezzel, megkértem édesanyámat, készítsen egy listát néhány dátummal, így azok az olvasók, akik szeretnének újraolvasni ezeket az információkat, könnyebben megtalálják. 

[2004. március 1; 2008. március 23.; 2009. március 10.; 2010. augusztus 13.]

[Részlet Máté 2008. március 23-i üzenetéből]

6. Ezek a bizonyos rezgésszintek okozhatnak fizikai tüneteket és lelki csúcsokat, hullámvölgyeket. 

Ennek a megértése enyhítheti a szokatlan tünetek miatti aggodalmat, és vannak hasznos lépések a stressz, frusztráció és nyugtalanság enyhítésére. 

Szakíts időt az elfoglalt hétköznapokban belső szent helyed meglátogatására – akár meditációként, lélekkeresésként, imaként gondolsz erre, vagy lehet ez akár csupán elvonulás a világtól, a nyugalom, amit eredményez gyógyír az elmének, testnek és léleknek. 

Hogy aktívan cselekedj önmagad felemeléséért, tölts időt gyermeklelkekkel – ha még nem sorolod ide az állatokat és fákat, hát most tedd meg.

Fordítsd gondolataidat a megpróbáltatások miatti aggodalomtól az áldásokért érzett hála felé, lélegezz mélyen és hagyd elszállni a nyomasztó érzéseket, amelyeket eddig fogva tartottál; hallgass zenét, írj egy távoli barátnak vagy családtagnak, akinek szeretnél; nézz meg egy vígjátékot; olvass vagy írj verset; sétálj nagyokat; szánj időt értékes közösségi tevékenységekre; támogass jótékonysági szervezeteket; fess ki egy szobát vagy fess egy képet, bármit, amihez legnagyobb kedved van. 

Mosolyogj! Ezek banálisnak tűnhetnek a világ eseményeinek tükrében, de minden pillanat, amit így töltesz, megnyugtatja az elmét és belső egyensúlyhoz vezet.


7. Ez különösen fontos a magasabb rezgésszintekhez való fizikai és érzelmi behangolásodhoz, mert a HAARP és más rendszerek által kibocsátott alacsony rezgésszintű kibocsátások; a fegyverek, mobiltelefonok és elektromos energia állomások radioaktív hulladékának hatásaival is számolni kell, valamint a növekvő lég-, föld- és vízszennyezéssel. 

Mondhatjuk úgy, „ezek a rossz hírek”, és sietünk elmondani nektek a „jó híreket”: jóakaratú űrcsaládotok alkalmazza berendezéseit hogy a lehető legnagyobb mértékben enyhítse a mérgező anyagok romboló hatásait.

8. De tudd, hogy bár a magasabb frekvenciákra hangolódás, valamint a sok szennyező anyag felerősíti a testi panaszokat, ezeknek más okai is lehetnek, így tanácsos felkeresni egy megbízható egészségügyi szakembert.

A gyógyszerészeti készítmények és az általatok „illegálisnak” nevezett drogok gyengítik, rombolják szervezetetek öngyógyító mechanizmusait, így a gyógyulás és jóllét ellen „dolgoznak”. 

Bár nem említenék semmilyen készítményt, javaslom, hogy kísérletezzétek ki természetes alapanyagok kombinációját, melyek nagyon hatásosak lehetnek az immunrendszer támogatásában és az energiaszintek erősítésében. Hasznos átböngészni az Internetet és megbeszélni a különböző gyógyítási javaslatokat egészségügyi szakemberekkel vagy barátokkal; mindazonáltal minden test egyedi, így ösztöneidben bízva válaszd ki a neked legmegfelelőbb termékeket. 

[Részlet Máté 2009. március 10-i üzenetéből]

5. Kérdeztétek, miért szükségesek ezek a sejt szintű változások, és úgy hiszem, a válaszom megvilágítja számotokra, hogy segítségetek ebben a dicső Korban miért olyan nagy diadal. 

A fény befogadása visszaállítja a test DNS-ét az eredeti állapotába, mielőtt a sötét erők módosították a Föld emberiségének sejtszerkezetét, hogy intellektuálisan, spirituálisan és fizikálisan „lebutítsák”.

Ha bármit „bűnnek” lehet nevezni, ez megakadályozza a lélek növekedését és megsérti az univerzum minden törvényét, a sötét erők pontosan ezt tették egy teljes civilizációval. 

A magasabb szinteken a sejtek kristály-szerkezetűek, és a felépítésük tartalmazza a jellem tisztaságát, spirituális fejlettségét és egy hosszú életidőt a fizikai testben, minden betegségtől mentesen. 

Ezzel ellentétben a harmadik szint életformájának szénalapú sejtjei magukhoz hívták annak fő jellemvonásait, amit a gonoszként azonosítunk, mint például a nagymértékben lecsökkentett szellemi erő, súlyosan meggyengített akarat és sokféle fizikai, érzelmi és szellemi gyengeség. 

Az ezekkel a jellemvonásokkal és gyengeségekkel eltöltött életidők, amelyek az emberi testben eluralkodtak és amik visszatükröződtek a gondolatokban, tulajdonságokban és viselkedésben, elraktározódtak a sejtszintű memóriában és továbböröklődtek egyik generációról a másikra.

6. Ez az ördögi változás az emberiség felépítésében eonokkal ezelőtt az oka, hogy a lelkek személyisége fokozatosan, spirálisan egyre lejjebb süllyedt a fény síkjairól a mély harmadik dimenzióba, ahol a sötét erők földi bábjai könnyen tudatlanságban tartották a tömegeket fénybeli eredetükről, korlátlan teremtő erejükről és minden lélek Istentől és a többiektől való elválaszthatatlanságáról.

A kiemelkedés a korlátozások eme szintjéről, ahol a sötét erők uralkodtak hatalmas eszközükkel és „üzemanyagukkal”, „a FÉLELEMMEL!” hősi erőfeszítéseket kívánt azoktól a lelkektől, akik újra és újra inkarnálódtak azzal a szándékkal, hogy legyőzik a sötét erőket, de elbuktak. 

A legtöbben közületek sok száz életidőt töltöttetek ebben a megkísérel/elbukik körben, és ezúttal sikerült kitörni belőle! A fény befogadása által visszanyeritek isten és istennő részeteket és elfoglaljátok jogos helyeteket űrbéli családotok körében.

7. Néhányan kérdezitek, honnan tudhatjátok, elegendő fényt fogadtatok-e be, hogy sejtjeitek szén alapúról kristály alapúra változzanak. 

Az mondanám, a legjobb jel a gondolataitok, érzéseitek és választásaitok: Megfelelnek az isteninek? Megbocsátottatok magatoknak és másoknak valós vagy képzelt bántalmakért; nyitott-e elmétek új információk befogadására; gyakoroljátok a tisztánlátás képességét és megbíztok a megérzéseitekben? Azonban a sejtszintű változásoknak – úgy, mint a magasabb rezgéseknek, melyek hatnak minden emberre – jelei is vannak, mint a kimerültség, fejfájások, idegesség, hangulatváltozások, testi fájdalmak és hányinger. 

Mindamellett, mivel ezek a tünetek betegséget is jelenthetnek, ha jelentkeznek, mindig tanácsos egészségügyi szakemberhez fordulni, és erősen javasolt olyanhoz, aki a holisztikus gyógyító terápiákat és természetes gyógyító szereket használ gyógyszerek felírása helyett. 

A testeteknek és immunrendszereteknek több mint elég méreggel kell megküzdenie a gyógyszerekben lévő károsító szerek nélkül is.

8. A válasz arra az olvasói kérdésre, hogy van-e mód megkönnyíteni vagy siettetni a behangolás folyamatát, igen van: enyhítsd a stresszt, a betegségek és nehézségek okozóját. 

Ezt megteheted úgy, hogy egy negatív gondolatot pozitív természetűre változtatsz, és őszinte hálát érzel életed áldásaiért. 

Találj optimista szempontokat aggasztó helyzetekben. 

Akár kerüld el a vitákat, amelyek kellemetlennek ígérkeznek, vagy nyugodtan nézz szembe velük egy mosollyal és magabiztossággal. 

Gyakorold a türelmet és nézz egy helyzetet valaki más szemszögéből. Hívd fel vagy látogasd meg, akit szeretnél - amikor van rá időd -. 

Aludj hat, nyolc órát naponta, egyél természetes ételeket és igyál tiszta vizet, dolgoztasd a tested és a tudatod.

A stressz enyhítésének még számtalan módja ismert, de az emlékeztető hasznos lehet: mély légzés gyakorlatok, jóga, séta egy parkban, erdőben vagy a tengerparton; aromaterápia; érintsd a Föld talaját zöldségek, virágok, bokrok ültetésével; jelentkezz közösségi munkára; végy magadhoz egy állatot, melynek szüksége van rád; hallgass megnyugtató zenét; nézz vígjátékokat vagy más szívderítő filmeket; olvass költészetet, vagy írj magad; tedd rendbe otthonodat; látogass galériákat és múzeumokat – csinálj bármit, amit maradéktalanul élvezel és ami mély megelégedésedre szolgál. 

És ne feledd, hogy a mosoly könnyít a szíven, és az egyedül töltött idő nem önzés, hanem önmegőrzés, megújulás!

9. Egy e-mail, amelyet hónapokkal ezelőtt küldtek, és amire csak most figyelt fel édesanyám, tartalmaz egy kérdést és egy kiváló javaslatot. 

Először, hogyan tudja valaki kinyitni, egyensúlyban tartani és gondozni csakráit? Bár tapasztalt hollisztikusok segíthetnek a csakrák kinyitásában és egyensúlyozásában, te is megteheted, és gondozhatod a csakra rendszert mindennel, amit az imént említettem az önmegőrzésről, mint a fény befogadásáról, és így sokkal könnyebben alkalmazkodtok a sejtszintű változásokhoz és a rezgésszint változáshoz.

[Részlet Máté 2010. augusztus 13-i üzenetéből]

9. Visszatérve a kellemetlen tünetek lehetséges okaira, amelyeket tapasztalhattok, gyakorlati javaslatokat ajánlunk a hatások és az időtartam csökkentésére. A fáradtság soha nem a szövetségesed – tölts elég időt pihenéssel és alvással. 

Sok tiszta víz ivása elősegíti, hogy az energia könnyebben áramoljon a testedben és az elektromágneses rendszered jobb működését szolgálja. 

A testi és szellemi gyakorlatok, meditáció, egyedüllét, a természetben töltött idő, pozitív gondolkodás, kreatív munkák, dallamos zene – mind segít az energiádat egyensúlyban tartani.

10. A testednek könnyű ételekre van szüksége az immunrendszer erősítéséhez; egyél több friss gyümölcsöt és zöldséget, és kevesebb húst és cukrot. 

Az illegális szintetikus kábítószerek, a gyógyszerekben lévő vegyszerek és az alkohol nem csak gátjai a fény befogadásának, hanem súlyosbítják a tüneteket, amelyeket gyógyítani szeretnél, és újfajta nehézségeket okoznak. 

Tegyél meg minden erőfeszítést, hogy elkerüld, vagy hatástalanítsd a durva nézeteltéréseket – az energia, amit ezek termelnek, nagyon akadályozza az egyensúly és jóllét elérését. 

Ha, annak ellenére, hogy alkalmazod a javaslatokat és bármilyen más gyakorlatot, amely eddig jó hatással volt, a tüneteid súlyosbodnak és állandósulnak, kérlek, keress fel egy megbízható egészségügyi szakembert.

×××
Hogy képet alkothassatok az emberekről, akik az üzenetek mögött állnak, íme egy rövid „névjegy” Máté közvetítőjéről, Suzanne Wardról.

SUZANNE WARD 1933-ban született Youngstownban (Ohio, USA). Miamiban költözött, ahol férjhez ment, és négy gyermeke megszületett. 1965-1972-ig Panamában éltek, amikor elvált és a gyerekekkel Washingtonba költözött.

Szerkesztőként dolgozott sok folyóiratnál, és egy nemzetközi vállalatnál kommunikációs menedzser volt. 

Befogadott kutyákból álló családjával most egy Vancouver melletti vidéki környezetben él, Washington államban. Másik három gyermeke Latin Amerikában él.

1980-ban fia, Máté meghalt egy autóbalesetben. Röviddel ezután három különböző médiummal találkozott, akik mindannyian azt mondták, hogy Máté rövidesen felveszi vele a kapcsolatot. 

Ez 1994-ben történt, és ez volt a kezdete egy hatalmas mennyiségű információnak a Nirvánáról, a földön kívüli civilizációkról, lelkekről, 2012-ről és más kérdésekről, amely nem csupán Mátétól származott, hanem sok galaktikus létezőtől, még magától Istentől is.

Megértette, hogy életfeladata ezeknek az információknak a közzététele könyvek formájában, hogy fényt vigyen a világban, amit meg is tett.

Megtalálod Suzy és Máté történetét angol nyelven itt:
http://www.matthewbooks.com/mattstory.htm
és Suzy honlapját itt:
www.mathewbooks.com

Suzy üzenete az olvasóknak

„Szerető üdvözlet Mátétól és tőlem! Megtiszteltetés, hogy ennek a csodálatos honlapnak [www.galacticchannelings.com] a részei lehetünk, amely fénnyel teli és felemelő információkat szolgáltat.

Ezzel a tudással és útmutatással félelem nélkül élhettek, tudva, hogy fontos résztvevők vagytok a Föld Aranykora csodálatos világának megteremtésében.”

Hogyan működik számára a csatornázói munka?

„Majdnem 14 évvel Máté végzetes 1980-ban történt autóbalesete után, valaki javasolta, hogy minden reggel írjak egy rövid levelet [Máté] számára; így tudatában leszek azoknak a gondolatoknak, amelyek nem a sajátjaim, és ezek lesznek Máté üzenetei számomra. 

A harmadik vagy negyedik reggelen sokkolóan hatott a hang”Anya, Máté vagyok. Igen, Máté! Írd, amit mondok neked.” 

Elkezdtem gyorsírással jegyzeteket készíteni, de izgatottságom miatt olvashatatlan firkák voltak, így a következő reggelen ezt írtam a számítógépembe: „Kedves Máté”. 

Azonnal beszélni kezdett, és olyan tisztán hallottam, mintha egymás mellett ültünk volna együtt töltött óránk alatt.”

Ettől kezdve minden nap rögzítettem leírásait a Nirvána aktív, változatos életéről, ami a szellemvilág, amit mi Mennyországnak hívunk, pontos neve. 

A „Máté, beszélj nekem a mennyországról” című könyv egy válogatás a telepatikus kapcsolatunk megnyílása utáni első néhány hét beszélgetéseiből.

Ezután Máté bemutatott sok más lelket, néhányat a Nirvánából, másokat spirituálisan, intellektuálisan és technológiailag fejlett civilizációkból. 

1997-ben elkezdtem lejegyezni beszélgetéseimet istennel, és más fejlett civilizációk képviselőitől szintén kaptam üzeneteket a könyvek számára…

A „hangoknak a fejemben” különböző a beszédstílusa és intonációja, és rendes párbeszédek ezek, ahogy mi beszélünk. 

Ők tudják a gondolataimat is, és gyakran azokra válaszolnak anélkül, hogy begépelném kérdéseimet vagy megjegyzéseimet; de hacsak nem gondolok valamelyikükre, nem zavarnak meg. 

Ez az univerzum törvénye a magánéletről, és bár a telepatikus kapcsolatok nyitottak, ők maradnak, hacsak a csatornázó úgy nem dönt, hogy lezárja őket.

Nincs szükségem számítógépre, hogy bármelyik forrásommal beszéljek – egyszerűen, ha rájuk gondolok, azonnal összekapcsolódunk. 

A könyvek átnézése közben, a végső simításoknál mindegyik „hírnök” röviden belenézett. 

Mátéval és Istennel minden nap beszélek, és kevésbé gyakrabban kisebb párbeszédeket folytatok Hatonnal, Lazarussal, Ashtarral és Serapis Bey-jel.”